Maxd'Oro B.V.

Maxd'Oro B.V.

Maxd'Oro B.V.

Industry: Internet
Founded: 2006
Type: Privately Held
Size: 11-50 Employees.
Address: Vanadiumweg 11L Amersfoort, Utrecht 3812PX Netherlands
Specialities: Webdesign en ontwikkeling, Mobiele applicaties bedrijfsprocessen, Social media marketing, Enterprise mobiele applicaties, Toeristische online marketing, Enterprise appstore
Categories: Uncategorised
Met de combinatie van diepgaande kennis van online marketing en jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites, verzorgen wij het complete ontwerp en de ontwikkeling van concept tot en met een compleet product aanbod voor websites, social media marketing, en zoekmachine optimalisatie.

Tevens is Maxdoro gespecialiseerd in enterprise mobiele applicaties voor iOS, Android en Windows Phone. Met onze frisse kijk ontwikkelen wij graag innovatieve mobiele applicaties die perfect aansluiten op uw wensen. Door jaren expertise in specifieke branches, biedt Maxdoro passende digitale producten die een boost geven aan uw bedrijfsprocessen.

Visie & missie
We zijn ons ervan bewust dat bedrijfswaarde niet alleen met technologie gerealiseerd kan worden. Het begint met mensen: professionals die samenwerken om door te dringen tot het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen en de oplossingen te ontwikkelen die het beste aan deze doelstellingen tegemoetkomen.

Samen met u willen we innovatieve oplossingen voor web en mobiel creëren, die aansluiten op uw behoeftes en een boost geven aan uw bedrijfsprocessen. Met gekwalificeerde professionals stellen we ons op als dé betrouwbare partner voor een prettige lange-termijn samenwerking.

Our Team

Hans Spenkelink
Hans Spenkelink Business Development
Maarten Aalbers
Maarten Aalbers Mobile
Tamas Kornman
Tamas Kornman .Net Developer
Maikel Bakker
Maikel Bakker Front End Developer
Sander Van der Wal
Sander Van der Wal Mobile Developer
Fiona M. Gu
Fiona M. Gu Directeur